Tgrt Haber
18 Haziran 2015 16:56

İşadamı Sezai Silahtaroğlu ölümden döndü

Fatih’te virajı alamayan beton mikseri, işadamı Sezai Silahtaroğlu’nun aracına arkadan çarparak devrildi. Aracı kullanılamaz hale gelen işadamı ölümden döndü.

İşadamı Sezai Silahtaroğlu ölümden döndü
Sezai Silahtaroğlu

Alınan bilgiye göre, Vatan Caddesi istikametinde seyreden Bayram Kuzu idaresindeki 34 AK 4231 plakalı beton mikseri, Zeytinburnu sahil yoluna dönerken virajı alamadı. Kontrolden çıkan beton mikseri, aynı istikamette seyreden işadamı Sezai Silahtaroğlu’nun aracına arkadan çarptı. Beton mikseri çarpmanın etkisi ile devrilirken, işadamı Silahtaroğlu’nun aracı da kullanılamaz hale geldi. Kazada ağır yaralanan beton mikserinin sürücüsü Bayram Kuzu, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. İşadamı Silahtaroğlu ise kazayı yara almadan atlattı.
Kazanın ardından ağır hasar alan beton mikseri ve işadamı Silahtaroğlu’nun arabası çekiciler vasıtasıyla kaldırılarak otoparka çekildi.
Kazayı anlatan Silahtaroğlu, “Ben tam dönerken birden bir ses geldi. Arabamın önü yukarıya doğru kaktı. Ama ne olduğunu anlamadım. Sonra arabayı durdurup aşağıya indim. Baktım ki beton mikseri arabama çarpmış. Vatandaşların dediğine göre arkamdayken virajı alamamış” dedi.
Silahtaroğlu daha sonra karakola giderek kazayla ilgili ifade verdi. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...