Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Temmuz 2019 13:18

İşçiler can güvenliklerini hiçe saydı

Yozgat’ta Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürlüğü çatısını onaran işçiler, hiçbir güvenlik önlemi almadan canlarını hiçe sayarak çalıştı.

İşçiler can güvenliklerini hiçe saydı
Yozgat,,Yozgat işçi güvenliği,,Yozgat işçiler,

Yozgat'ta Erdoğan Akdağ Mahallesi Viyana Caddesi'nde bulunan Yozgat Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürlüğü binasının çatısında tadilat yapan işçilerin hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışmaları dikkat çekti. Metrelerce yükseklikteki çatının kenarında çalışan işçilerin rahat tavırları görenleri şaşırttı. Çalışmaların yapıldığı inşaat alanında ‘baretini takı, ‘emniyet kemerini tak’ gibi uyarılar olmasına rağmen bu uyarılara uymayan işçiler, adeta ölüme davetiye çıkarttı.  Evlerine ekmek götürme derdinde olan işçiler, güvenlik önlemi almadan çalışmalarını sürdürürken ortaya çıkan manzara ölümle sonuçlanan birçok iş kazalarından ders alınmadığını da bir kez daha gözler önüne seriyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...