Tgrt Haber
06 May 2014 17:09

İSEDAK İzleme Komitesi Ankara'da toplanacak

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) 30. İzleme Komitesi Toplantısı, yarın Ankara'da yapılacak.

İSEDAK İzleme Komitesi Ankara'da toplanacak
İSEDAK, İzleme Komitesi, Ankara,

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek toplantının açılış konuşmasını yapacak. İlk gün gündemdeki konular görüşülecek, ikinci gün ise kapanış oturumu gerçekleştirilecek. Toplantıda, İSEDAK'ın üye ülkeler arasında işbirliğini geliştirmeye yönelik çabalarına ilişkin son gelişmeler ele alınacak ve 30. İSEDAK Bakanlar Toplantısının taslak gündemi hazırlanacak. Toplantıya, daimi başkan Türkiye'nin yanı sıra, 30. İzleme Komitesi üyeleri Suudi Arabistan, Filistin, Mısır, Kuveyt, Endonezya, Nijer, Katar, Mali, Kazakistan ve Pakistan'dan temsilcilerin katılımı bekleniyor. Güney Amerika'dan Afrika'ya, Orta Doğu'dan Orta Asya'ya kadar uzanan geniş bir coğrafyayı temsil eden İSEDAK, üye ülkeler arasında ekonomik ve ticari işbirliğini geliştirmek ve yoğunlaştırmak için çaba sarf ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...