Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 10:46

İSKİ uyardı: 9 saatlik su kesintisi olacak

İSKİ, yarın İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 9 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

İSKİ uyardı: 9 saatlik su kesintisi olacak
iski,su,kesinti

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) İstanbullular için önemli bir uyarıda bulundu. İSKİ, Dudullu depo sahasında yapılacak yenileme çalışmaları sebebiyle yarın 09.00 ile 18.00 saatleri arasında Ümraniye'de suların kesileceğini açıkladı. 

KESİNTİ YAŞANACAK BÖLGELER

Su kesintisinin yaşanacağı bölgeler şöyle: Ümraniye ilçesinin Çakmak, Çamlık, Altınşehir, Tepeüstü, Mehmet Akif, Şerifali, Esenkent, Esenşehir, Necip Fazıl, Ihlamurkuyu, Cemil Meriç, Adem Yavuz, Huzur, Parseller, Yukarı Dudullu ve Aşağı Dudullu Mahalleleri.

BARAJLARDA SON DURUM

Türkiye'de bu sene görülen kuraklığa rağmen Marmara Bölgesi'nde yılın ilk 6 aylık bölümünde etkili olan yağışlar, ortalamalarının üstüne çıktı. İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı geçen seneye göre yüzde 15 artış gösterdi. Kentte 12 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla barajların doluluk oranı 71,77 seviyesinde.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...