Tgrt Haber
17 Nisan 2019 17:12

Isparta’da uyuşturucu hap ele geçirildi

Isparta’da jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 310 adet sentetik uyuşturucu hap ve 55 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 zehir taciri gözaltına alındı.

Isparta’da uyuşturucu hap ele geçirildi
uyuşturucu,,hap,

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kente Antalya’dan uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Bu kapsamda Burdur-Isparta karayolu üzerindeki Gölbaşı köyü mevkiinde konuşlanan ekipler, 2 şahsın kullandığı 2 otomobili durdurdu. 

Isparta’da uyuşturucu hap ele geçirildi

Durdurulan 2 araç ve içinde bulunan M.D. (40) ile O.İ. (21) isimli şüpheliler üzerinde yapılan aramalarda 310 adet extacy sentetik uyuşturucu hap ve 55 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi ele geçirildi. 

Isparta’da uyuşturucu hap ele geçirildi

Operasyonda, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı tespit edilen M.D. ve O.İ. gözaltına alındı. Şüpheliler gerekli işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...