Tgrt Haber
14 May 2021 07:09

İsrail, Gazze'ye hava saldırılarına yeniden başladı

İşgalci İsrail, Gazze'ye saldırılarını sürdürüyor. Gece saatlerinde Gazze Şeridi'nin kuzeyine yönelik eş zamanlı harekata başlayarak yoğun ateş altına almıştı. Saldırılara 2 saat ara veren işgalciler kenti yeniden bombalamaya başladı.

İsrail, Gazze'ye hava saldırılarına yeniden başladı
israil,gazze,filistin

İşgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardı arkası kesilmiyor. İsrail savaş uçakalrı Gazze Şeridi'nin kuzeyini yoğun bombardıman altına aldı. İşgilciler 2 saatlik aranın ardından kentin üzerine bomba yağdırmaya devam etmeye başladı.

Gazze'ye yönelk saldırıların sonunda İsrail, bir demir atölyesi ve birkaç binayı vurdu. Gazze'deki yetkililer bu saldırılarla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı.

Gazze Şeridi'ni abluka altına alan İsrail güçleri kara, hava ve denizden eş zamanlı olarak yoğun saldırı düzenlemişti.

Gazze'ye düzenlenen saldırılarda 10 Mayıs'tan bugüne kadar 109 kişi şehit olurken 621 kişi yaralandı. Şehitlerin arasında 28 çocuk, 15 kadın bulunuyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...