Tgrt Haber
21 Haziran 2022 08:17 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 08:20

Öldürdükleri şahsı stadın karşısına attı

İstanbul Başakşehir Olimpiyat Stadına giden yan yolda ağaçlık alanda erkek ceset bulundu.  Ekipler tarafından yapılan incelemede şahsın silahla kafasından vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Öldürdükleri şahsı stadın karşısına attı
istanbul,başakşehir,cinayet

İstanbul Başakşehir Olimpiyat Stadı’na giden yan yolda ağaçlık alanda erkek ceset bulundu. İddiaya göre seyir halindeki bir otomobil Olimpiyat Stadı’nın karşısındaki ağaçlık geldiğinde durduktan sonra otomobil içerisinden çıkardığı cesedi ağaçlık alana attı.  Öldürdükleri şahsın cesedini ağaçlık alana atan şüpheliler olay yerinden kaçarken durumu gören vatandaşlar ekiplere ihbarda bulundu.

ENSESİNDEN SİLAHLA VURULDU

Olay yerine gelen polis ekipleri yaptığı incelemede cesedin ensesinde bir tane kurşun yarası ve vücudunda darp izleri olduğu görüldü. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset gerekli tetkikler yapılmak üzere 112 ekipleri tarafından Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Öldürülen cesedin üzerinde kimlik çıkmazken, yüz tanıma sistemi ile de cesedin kimliği belirlenemedi. Şahsın terliği ve montu etrafa savrulurken, beton bloğun üzerindeki kan polis ekiplerini şüpheye düşürdü. Çevrede delil arayan polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Öldürdükleri şahsı stadın karşısına attı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...