Tgrt Haber
22 Şubat 2015 20:34

İstanbul Boğazı'nda korkutan olay

Dümeni kilitlendiği iddia edilen bir tanker Sarıyer Bebek sahilinde hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

İstanbul Boğazı'nda korkutan olay
istanbul boğazı, sarıyer, bebek,


Dümeni kilitlendiği iddia edilen bir tanker sahil güvenlik ekipleri tarafından kontrol altına alınıpincelemelerin ardından kontrollü bir şekilde yoluna devam etmesi sağlandı. Olay, saat 19.30 sıralarında Sarıyer Bebek sahili açıklarında meydana geldi. İddiaya göre, King Edward isimli tankerin Bebek sahili açıklarında dümeni kilitlendi. Bunun üzerine gemideki görevliler bulundukları yere demir atarak, durumu Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine geminin yakınına gelen 3 Sahil Güvenlik ekibi, geminin üzerinde yaklaşık 1 saat inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ve çalışmaların ardından geminin kontrollü bir şekilde yoluna devam etmesi sağlandı.

"FACİADAN DÖNÜLDÜ"
Bebek'teki olaya evinden tanık olan Feyyaz Yücel, hurriyet.com.tr'ye olay anını şöyle anlattı: "Yaklaşık 1 saat önce dümeni kilitlenmiş bir gemi Çamlıbahçe'ye doğru sürüklenmeye başladı. Geri geri manevra yapmaya çalışan gemiyi kurtarmak için kurtarma gemileri geldi. Gemi yanlamasına olarak neredeyse boğazı kapladı. İstanbul Boğazı'nda büyük bir facianın eşiğinden dönüldü."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...