Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2014 14:24

İstanbul‘da bu güzergahları kullananlar dikkat

İstanbul Valiliği, 28 Aralık’a kadar bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.

İstanbul‘da bu güzergahları kullananlar dikkat
istanbul,bazı yollar,trafik,kapalı yollar,

İstanbul Valiliği, yarın başlayıp 28 Aralık’ta tamamlanacak olan otoyollarda yaya korkuluklarını yenileme çalışmaları nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.
İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, Karayolları Genel Müdürlüğü I. Bölge Müdürlüğü’nün Edirne Kapıkule-Mahmutbey ve Mahmutbey-Çamlıca-Gümüşova arasında yer alan otoyollar ve bağlantı yolları üzerinde bulunan köprü ve viyadüklerde yapacağı “Yaya Korkuluklarının Yenilenmesi Yapım İşleri" çalışmaları nedeniyle bazı yolların trafiğe kapanacağı belirtildi. Açıklamada, “Söz konusu çalışmalar kapsamında; Mahmutbey Batı Kavşağı ile Çobançeşme Kavşağı arası ve Mahmutbey Doğu Kavşağı ile Anadolu Otoyolu Kavşağı arasında yer alan köprü ve viyadüklerdeki yaya korkulukları yenilenecektir. Çalışmalar sırasında O2 Otoyolu’nun Kuzey taşıma yönü (İstanbul-Edirne yönü) ile Güney taşıma yönü (Edirne-İstanbul yönü) arasındaki köprü, viyadük ve üstgeçitlerde çalışılan kesimlerde emniyet şeridi ile gerektiğinde sağ şeritler, O3 Bağlantı Yolundaki (Basın Ekspres Yolu) üstgeçitlerde ise emniyet şeridi ile gerektiğinde sağ şeritler trafiğe kapatılacaktır” denildi.Yarın başlayacak olan çalışmanın 28 Aralık’a kadar süreceğinin belirtildiği açıklamada, “02.12.2014 Salı günü başlanması ve 28.02.2015 Cumartesi günü tamamlanması planlanan çalışmalar her gün trafik yoğunluğunun az olduğu saatlerde gerekli olan tüm emniyet önlemleri alınarak ve trafik işaretlemeleri yapılarak sürdürülecektir. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...