Tgrt Haber
10 Mart 2014 18:44

İstanbul Emniyeti'nden 'Berkin Elvan' açıklaması

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Berkin Elvan'ın tedavi gördüğü hastaneye gaz atıldığına ilişkin haberleri yalanladı.

İstanbul Emniyeti'nden 'Berkin Elvan' açıklaması
İstanbul Emniyeti'nden açıklama,İstanbul Emniyeti'nden yalanlama,berkin elvan açıklaması,

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Gezi Parkı odaklı olaylar sırasında yaralanan Berkin Elvan'ın 268 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gaz atıldığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi giriş kapısında 3 çadır kuran, çöp konteynerlerini yakan ve slogan atmak suretiyle hastanede muayene olan ve tedavi gören vatandaşları rahatsız eden, ellerinde plastik sopalar bulunan gruba, kanuni sınırlar çerçevesinde müdahalede bulunulduğu ve 10 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.  
Müdahale sırasında ortaya çıkan dumanın, biber gazı kullanımından değil, daha önce göstericiler tarafından yakılan çöp konteynerinden kaynaklandığı aktarılan açıklamada, "16 Haziran 2013'te yaralanan Berkin Elvan'ın, yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gaz atıldığına ilişkin bazı basın kuruluşlarında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" ifadesi kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...