Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ocak 2015 16:32

İstanbul Emniyeti'nden saldırı hakkında ilk açıklama

İstanbul Emniyet Müdürü, Dolmabahçe Sarayı'na yapılan saldırı girişimi hakkında ilk açıklamayı yaptı.

İstanbul Emniyeti'nden saldırı hakkında ilk açıklama
İstanbul Emniyeti, Dolmabahçe Sarayı, Dolmabahçe Sarayı' saldırı, Selami Altınok,,

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Dolmabahçe Sarayı'na yapılan saldırıyla ilgili "Saldırganın kimliği bizce malum. Şuan için açıklayamıyoruz" açıklamasını yaptı. İstanbul Beşiktaş'taki Dolmabahçe Sarayı'ndaki nöbet kulübesine el bombası atan ve üzerinde üzerinde el bombası ve silah bulunan bir kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, 2 el bombasının imha edildiğini, saldırganın ise sabıkasının olduğunu açıkladı.
ALTINOK: SALDIRGANIN KİMLİĞİ MALUM AMA...

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Dolmabahçe Sarayı önündeki olayla ilgili yaptığı açıklamada "Saldırganın üzerinden çıkan iki el bombası arkadaşlarımız tarafından imha edildi. Saldırgan 2003-2006 yılları arasında cezaevinde yatmış biri. Saldırganın kimliği ve bağlantısı bizce malum. Ancak şuan için açıklayamıyoruz" ifadelerini kullandı.
İşte Altınok tarafından yapılan o açıklama;
Kimliği ve bağlantısı bizce malum ama şu anda vermek istemiyoruz. Hapishanede yatmışlığı var. Sarayın girişindeki nizamiyede görev yapan polis arkadaşlara yönelik bir saldırı girişimi. Personelimizde Allah'a şükür bir yaralanma yok. El bombasının pimini çekerek atıyor ama patlamıyor. Arkadaşlarımız iki el bombasını da imha etti. Tabanca ve uzun namlulu eski bir silahı var. 2003-2006 aralığında cezaevinde yatmışlığı var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...