Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Mart 2015 15:43

İstanbul Emniyetini alarma geçiren kişi ’hasta' çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne pompalı tüfekle içeri girmek isteyen şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı

İstanbul Emniyetini alarma geçiren kişi ’hasta' çıktı
istanbul,emniyet,hasta,

Olay, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi önünde dün akşam saatlerinde meydana gelmişti. Kiralık bir araçla İstanbul Emniyet Müdürlüğü önüne gelen ve ismi öğrenilemeyen bir şahıs pompalı tüfekle araçtan inip emniyete doğru yürümeye başlayınca polis alarma geçmiş, çevrede hareketli dakikaların yaşanmasına neden olan olayda silahlı şahıs gözaltına alınmıştı.
Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüphelinin emniyete 30 metre mesafede park ettiği kiralık araçta bomba şüphesiyle arama yapılmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde hareketli anlar yaşanmasına neden olan şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı. Polisi alarma geçiren şüphelinin, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından bugün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...