Tgrt Haber
24 Ocak 2022 14:13

Son dakika! İstanbul Havalimanı'nda tüm uçuşlar durduruldu

Son dakika haberi: İstanbul'da etkili olan kar yağışı İstanbul Havalimanı'nda ulaşımda aksamalara neden oldu. Türk Hava Yolları olarak İstanbul Havalimanı operasyonlarının seyahat güvenliği ve misafirlerin mağduriyet yaşamaması nedeniyle 25 Ocak saat 04.00'a kadar durdurulma kararı alındı.

Son dakika! İstanbul Havalimanı'nda tüm uçuşlar durduruldu
Son dakika,İstanbul Havalimanı,Hava durumu,Kar yağışı

İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda tüm seferler saat 04.00'e kadar durduruldu. Bu kapsamda, İstanbul Havalimanı'ndaki uçuşların güvenlik için 25 Ocak saat 04.00 kadar yapılmayacağı açıklandı.

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada,

"Olumsuz hava koşullarının İstanbul'da etkisini bir süre daha göstermesi bekleniyor. Türk Hava Yolları olarak İstanbul Havalimanı operasyonlarımızı seyahat güvenliği ve misafirlerimizin mağduriyet yaşamaması için 25 Ocak saat 04.00'a kadar durdurma kararı aldık." ifadeleri kullanıldı.

EN SERT GÜN BUGÜN

Tahminlere göre soğuk hava dalgasının en sert günü bugün. Deniz etkisi kar yağışı olarak bilinen DEK'ler öğlen saatlerinde İstanbul'da kendini gösterdi. Karadeniz üzerinden şehre gelecek kütleler yoğun kar yağışı ile kenti adeta esir aldı.

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteoroloji'den paylaşılan günce hava durumu raporuna göre, İstanbul'da dün başlayan yoğun kar yağışının perşembe gününe kadar sürmesi bekleniyor. 

Son dakika! İstanbul Havalimanı'nda tüm uçuşlar durduruldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...