Tgrt Haber
26 Nisan 2019 21:13

İstanbul Havalimanı'nda yaşanan utanç verici olaya Ekrem Açıkel'den sert tepki

İstanbul Havalimanı'nda sosyal medyada büyük tepki toplayan anlar yaşandı. Funda Esenc isimli bir yolcu, havalimanı görevlisine ağır hakaretlerde bulundu. TGRT Haber Ana Haber spikeri Ekrem Açıkel, o görüntülere tepki göstererek sosyal medyanın önemine değindi. Açıkel, havalimanında yaşanan ve tepki çeken bu olayın TGRT Haber olarak takipçisi olacaklarını söyledi.

İstanbul Havalimanı'nda yaşanan utanç verici olaya Ekrem Açıkel'den sert tepki
istanbul havalimanı,funda esenc,ekrem açıkel,tgrt haber,tgrt ana haber

Bir halkla ilişkiler şirketinin genel müdürü İstanbul Havalimanı'nda uçağının rötar yapması nedeniyle kadın görevliyle tartıştı. Yolcu Funda Esenc, havalimanı görevlisine ağır hakaretlerde bulundu. Görüntünün sosyal medyaya düşmesi ile birlikte yaşanan bu utanç verici olaya tepkilerin ardı arkası kesilmedi. O görüntülere bir tepki de TGRT Haber'in Ana Haber spikeri Ekrem Açıkel'den geldi. Açıkel, "Görüntü sosyal medyaya düşünce izleyen herkesin, bizlerin yüzü kızardı, çok utandık ve öfkelendik... Çok sayıda tartışma gördüm ama böylesine ilk kez tanıklık ettim" dedi ve sosyal medyanın farkındalık açısından önemine dikkat çekerek yaşanan tatsız ve utanç verici olayı dört başlık altında değerlendirdi. Ardından Açıkel, TGRT Haber olarak konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...