Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2021 17:09

Meteoroloji uyardı! İstanbul için turuncu alarm

Meteoroloji’den yapılan uyarıda, Marmara’da etkili olan yağışların yarın günün ilk saatlerinden itibaren etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji uyardı! İstanbul için turuncu alarm
Meteoroloji,Hava durumu,İstanbul

Ülkede sıcaklıklar mevsim normallerinde seyrederken, bazı bölgeler şiddetli yaz yağışları devam ediyor. Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmede, Marmara’nın kuzey ile doğusu, Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz’de sağanak bekleniyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir gün bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Yarın günün aydınlandığı ilk saatlerden itibaren İstanbul, Sakarya, Yalova, Bursa, Sakarya, Zonguldak, Düzce, Kütahya ve Bolu’da yağışların yer yer kuvvetli ve şiddetli olacağı konusunda uyarılarda bulunuldu.

BATI KARADENİZ’DE FIRTINA BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Batı Karadeniz’in batısında rüzgarın yarın ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde 75 km(sa fırtına şeklinde esmesi bekleniyor” denildi.

Meteoroloji uyardı! İstanbul için turuncu alarm

HAVA SICAKLIKLARINDA DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden sosyal medya hesabında hava tahminlerini peş peşe paylaştı, “Hava sıcaklıklarında önemli bir değişikliğin olmadığını belirtilirken, “Marmara’nın doğusu, İn Anadolu’nun kuzeyi işe Batı Karadeniz’de mevsim normalleri altında, doğu kesimlerde yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor” denildi.

Meteoroloji uyardı! İstanbul için turuncu alarm

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 29°C
Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu güney kesimleri kısa süreli-yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
ANKARA °C, 27°C
Parçalı, kuzey çevreleri yer yer çok bulutlu
İZMİR °C, 33°C
Parçalı ve az bulutlu
ANTALYA °C, 35°C
Az bulutlu ve açık
ZONGULDAK °C, 26°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri aralıklarla yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
TRABZON °C, 27°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
ERZURUM °C, 29°C
Parçalı bulutlu
DİYARBAKIR °C, 36°C
Az bulutlu ve açık

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Meteoroloji uyardı! İstanbul için turuncu alarm

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...