Tgrt Haber
16 Temmuz 2014 09:49

İstanbul Kartal'da polise hain saldırı!

İstanbul Kartal'da asayiş uygulaması polise hain saldırı. Uygulama sırasında kaçmaya başlayan şüpheliler polise ateş etti.

İstanbul Kartal'da polise hain saldırı!
istanbul, kartal, polis, polise saldırı, kartalda polise saldırı, haber,

Kartal'da silahlı saldırıya uğrayan bir polis memuru yaralandı.Uygulamada polisten kaçmak isteyen 2 şüpheli polise ateş açarak bir polis memurunu bacağından yaraladı, işte haberin detayı. İstanbul Kartal'da, asayiş uygulamasından kaçan 2 şüphelinin silahla ateş ettiği polis memuru yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Topselvi Mahallesi Kubilay Caddesi'ndeki bir iş yeri sahibinin uyuşturucu sattıklarını öne sürdüğü şüphelileri ihbar etmesi üzerine, Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bölgede asayiş uygulaması başlattı.Uygulama sırasında kaçmaya başlayan şüpheliler H.B ve D.M, ateş açarak bir polis memurunu bacağından yaraladı. Yaralı polis, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.Şüpheliler, yakındaki bir okulun bahçesinde yakalanırken, olayda kullanılan ruhsatsız tabanca da ele geçirildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...