Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Aralık 2022 12:53 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 16:47

Son dakika! İstanbul'da AVM'de yangın! Kontrol altına alındı: Can kaybı ya da yaralı yok

Son dakika haberi: İstanbul Levent'teki bir alışveriş merkezinde yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Çatı kısmında başladığı öğrenilen yangın, yangın kontrol altına alındı.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İHA, AA, TGRT Haber
yangın,Metrocity,İstanbul

İstanbul Levent'te bulunan ünlü bir alışveriş merkezinde yangın çıktı. Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan AVM'nin çatı kısmında çıktığı öğrenilen yangın ihabrı üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

ÇALIŞANLAR TAHLİYE EDİLDİ, TRAFİK DURDURULDU

İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi devam ederken bölgedeki trafik yükünün azaltılması için alışveriş merkezinin bulunduğu cadde üzerindeki trafik çift yönlü durduruldu. Olay sonrası tahliye işlemi gerçekleştirildi.

DUMANLAR GÖKYÜZÜNÜ KAPLADI

Levent'teki AVM yangınından ilk görüntüler geldi. Şehrin farklı noktalarında görünen dumanlar yangının şidettini gözler önüne serdi.

Son dakika! İstanbul'da AVM'de yangın! Kontrol altına alındı: Can kaybı ya da yaralı yok

YOĞUN ÇALIŞMA SONUCU KONTROL ALTINA ALINDI

Korkunç yangın, merdivenli itfaiye aracıyla birlikte AVM'nin ana giriş kapısından yapılan yoğun müdahale sonrası yaklaşık 1,5 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı.

AVM'de itfaiyenin soğutma ve duman tahliyesi çalışmaları devam ediyor.

CAN KAYBI YA DA YARALANAN YOK

Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, olayda yaralı ve can kaybı olmadığını belirterek, ana binaya geçişin engellendiğini, çatıda da hızlı şekilde söndürme çalışmasının yapıldığını dile getirdi.

Kaya, yangının mühürlü bir işletmenin çatısında çıktığını, detaylı bilgiye itfaiyenin raporu sonucunda ulaşılacağını kaydetti.

Son dakika! İstanbul'da AVM'de yangın! Kontrol altına alındı: Can kaybı ya da yaralı yok

Kaynak: İHA, AA, TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İlayda Berğl Kanal16 Aralık 2022 19:18

2 can kaybı verilmiş galiba başımız sağolsun

Sonraki Haber Yükleniyor...