Tgrt Haber
27 Temmuz 2018 18:18

İstanbul'a dolu yağdı!

Anadolu Yakası'nda birçok ilçe ile Avrupa Yakası'ndaki Büyükçekmece ve Gaziosmanpaşa'da sağanak yağış doluya çevirdi, insanlar sokaklardan binalara kaçtı.

İstanbul'a dolu yağdı!
meteoroloji,dolu yağışı,son durum hava

Meteoroloji'nin uyarısından saatler sonra İstanbul'da şiddetli dolu yağdı.

Megakentin bazı ilçelerinin günlük güneşlik olduğu dakikalarda, Anadolu Yakası'ndaki Ümraniye, Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar, Maltepe ve Çengelköy'de dolu yağışı görüldü. Dolunun Avrupa Yakası'ndaki adresi ise, Büyükçekmece ve Gaziosmanpaşa ilçeleri oldu.

Doluya hazırlıksız yakalananlar sokaklardan binalara koştu. Bazı İstanbullular ise, araçlarının üstünü kapatmaya çalıştı.

Sosyal medyaya yansıyan bir fotoğrafta, onlarca sürücünün doludan zarar görmemesi için araçlarını üst geçidin altına sığdırmaya çalıştığı görüldü.

Demirören Haber Ajansı, Avrupa Yakası'ndaki Bağcılar, Başakşehir, Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa'da sağanak yağışın etkili olduğunu bildiriyor. TEM Otoyolu Bağcılar mevkiinde araçlar yağış nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti, trafikte yoğunluk oluştu.

Bayrampaşa'da bazı araçlar yollarda mahsur kaldı. Ekipler su tahliyesi için çalışma başlattı.
Meteoroloji, İstanbul'a yaklaşan yağışın haritasını gün içinde yayınlamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...