Tgrt Haber
28 Ekim 2021 09:46

İstanbul’da 29 Ekim’de toplu taşıma ücretsiz

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz olacak.

İstanbul’da 29 Ekim’de toplu taşıma ücretsiz
istanbul,,toplu ulaşım,,29 ekim cumhuriyet bayramı,,ücretsiz ulaşım,

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında toplum taşıma ücretsiz olacak. İstanbul, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına hazırlanıyor. Kutlamalar öncesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi sevindiren haberi açıkladı. İBB Meclisi kararıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında İstanbulkart entegrasyonuna dahil tüm toplu taşıma sistemleri ücretsiz olduğu duyuruldu.

BAZI YOLLAR ULAŞIMA KAPALI

Öte yandan İBB, 29 Ekim Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi açılışı nedeniyle Taksim'de bazı caddelerin trafiğe kapatılacağını duyurdu.

AKM binasına ulaşımı sağlayan bağlantı yollarının açılacağı geçici düzenleme gün boyu uygulanacak.

Trafiğe kapatılacak olan yollar şöyle açıklandı:

"Alınan kararla, Mete Caddesi, Tak-ı Zafer Caddesi, Osmanlı Caddesi, Dünya Sağlık Sokağı, Sıraselviler Sokak'ın Kazancı Yokuşu ile kesişimine ve İnönü Caddesi'nin Vakıf Çıkmazı'na kadar olan kısmı 1 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Kapanacak yollara alternatif güzergah olarak Kurabiye Sokak, Zambak Sokak, Meşelik Sokak, Kazancı Yokuşu, Pürtela Sokağı, Kutlu Sokak, Muhtar Kamil Sokak ile İnönü Caddesi ve Miralay Şefik Bey Caddesi belirlendi. İBB, bölgedeki trafik akışını yönlendirme tabelaları ve zabıta ekipleri ile koordine edecek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...