Tgrt Haber
10 Eylül 2015 04:44

İstanbul'da 3 yerde eşzamanlı orman yangını

İstanbul'un Pendik, Sultanbeyli ve Tuzla'da çıkan orman yangınlarına itfaiye ekiplerince müdahale edildi.

İstanbul'da 3 yerde eşzamanlı orman yangını
istanbul, yangın,

Pendik Kurtköy Mecidiye Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Aynı zamanda Sultanbeyli Uzundere mevkisi ile Tuzla Piyade Okulu'nun bitişiğindeki ormanlık alanlarda da yangın çıktı.

TUZLA'DA SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tuzla'da askeri bölgede çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangını söndürmek için çevre ilçelerden gelen çok sayıda itfaiye ile Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Karadan çok sayıda itfaiye ekibi, iş makineleri ve askeri personel yangına müdahale ederken, yangın söndürme helikopterleri havanın kararması üzerine çalışmalarına ara verdi.Bu arada Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ormanlık alanda 25 Ağustos'ta da yangın çıkmıştı.

Öte yandan Pendik ve Sultanbeyli'de ormanlık alanlarda çıkan yangınlar ise itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bu bölgelerde soğutma çalışmaları devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...