Tgrt Haber
07 Temmuz 2022 07:26 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 07:31

İstanbul’da 7 tekne alev alev yandı!

İstanbul Avcılar İskelesi’nde kıyıya bağlı bulunan 7 tekne sabahın erken saatlerinde yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen 7 tekne kullanılmaz hale gelirken diğer teknelere sıçramaması olası faciayı önledi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İHA/AA
İstanbul’da 7 tekne alev alev yandı!
İstanbul,tekne,yangın,avcılar

İstanbul’un Avcılar ilçesindeki Avcılar İskelesi’nde bağlı halde bulunan bir teknede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın iskeleye bağlı olan diğer teknelere sıçradı. Yangını gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirirken olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, uzun süre soğutma çalışması yaptı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, diğer teknelere sıçramaması faciayı önledi. İskeleden uzakta yanan bir tekne ise güçlükle söndürüldü.

7 TEKNE KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan kısa sürede büyüyerek diğer teknelere sıçradı. Alev alev yanan 7 tekne kullanılamaz hale gelirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle diğer teknelere sıçraması engellendi. Yanan teknelerin bazıları söndürme çalışmaları sırasında battı.

İstanbul’da 7 tekne alev alev yandı!

İstanbul’da 7 tekne alev alev yandı!

İstanbul’da 7 tekne alev alev yandı!

Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...