Tgrt Haber
01 Haziran 2021 10:07

İstanbul'da 9 ilçede 13 saatlik su kesintisi

İstanbul'da Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Adalar ve Ümraniye ile Sancaktepe ve Üsküdar ilçelerinin bazı mahallelerine 1 Haziran'da 13 saat süreyle su verilemeyecek.

İstanbul'da 9 ilçede 13 saatlik su kesintisi
İstanbul,,Anadolu Yakası,,su kesintisi,,Ömerli

Anadolu Yakası'nda 9 ilçede, Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesisleri'nde yeni inşa edilen depoların devreye alınması nedeniyle 13 saat süreyle su kesintisi yaşanacak.

YENİ İNŞA EDİLEN DEPOLAR DEVREYE ALINACAK

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesislerinde yeni inşa edilen depolar, 1 Haziran'da devreye alınacak. Çalışma nedeniyle 09.00 ile 22.00 saatleri arasında 13 saat süreyle Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Adalar ve Ümraniye'de su kesintisi uygulanacak.

Su alamayacak bölgeler:

Sancaktepe ve Üsküdar ilçelerinin Ferah, K. Çamlıca, Kısıklı, Kirazlıtepe, Burhaniye, Mehmet Akif Ersoy, Yavuztürk, Küplüce, Kuleli, Bahçelievler, Güzeltepe, Kandilli, Abdurrahmangazi, Osmangazi, Veysel Karani, Akpınar, Fatih ve Eyüp Sultan mahallelerine de söz konusu saatlerde su verilemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...