Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 May 2022 10:58 - Güncelleme : 21 May 2022 11:06

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılıyor: Valilik alternatif güzergahları açıkladı

İstanbul Valiliği, Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenecek "Çerkes Soykırımı ve Sürgününün 158. Yılı" adlı program dolayısıyla trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.

"Çerkes Soykırımı ve Sürgününün 158. Yılı" programı nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılıyor.
İstanbul,Çerkes Soykırımı,Yenikapı
"Çerkes Soykırımı ve Sürgününün 158. Yılı" programı nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılıyor.

Yenikapı Miting Alanı'nda Çerkes Soykırımı ve Sürgününün 158. Yılı" adlı program düzenleniyor. Program nedeniyle bazı yolar trafiğe kapatılıyor.

Valilikten yapılan dün açıklamada, "Çerkes Soykırımı ve Sürgününün 158. Yılı" adı altında yapılacak etkinlik nedeniyle yarın saat 11.00 itibarıyla program bitimine kadar Namık Kemal Caddesi ve bu caddeye çıkan cadde ile sokakların, Namık Kemal Caddesi'ne bağlantıya uygun noktalardan trafiğe kapatılacağı aktarılmıştı. Programın saat 19.00'da başlayacağı belirtildi.

ALTARNATİF GÜZERGAHLAR

Açıklamada, alternatif güzergahların; Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil ve Atatürk Bulvarı olarak belirlendiği duyuruldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...