Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 16:21 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 18:04

Son dakika! İstanbul'da çifte infaz! Önce avukatı sonra dava açanı öldürdü

Son dakika haberi: Bakırköy'de yaralama suçundan yargılanan Abdullah Türkoğlu, karşı tarafın tazminatı çekmemesi üzerine dehşet saçtı. Türkoğlu, önce karşı tarafın avukatı Servet Bakırtaş'ı ofisinde, daha sonra ise davacı Öznur Tufan'ı iş yerinde silahla öldürdü.

Son dakika! İstanbul'da çifte infaz! Önce avukatı sonra dava açanı öldürdü
cinayet,ölüm,infaz

İstanbul'da Öznur Tufan'ın yeğenini tabanca ile yaralayan Abdullah Türkoğlu, kendisine yönelik açılan tazminat davasından vazgeçilmemesi üzerine dehşet saçtı!

DAVA ÇEKİLMEDİ TEHDİT ETTİ

Türkoğlu, geçtiğimiz aylarda tahliye oldu ve Tufan tarafından da kendisine tazminat davası açıldığını öğrendi. Tufan ve avukatı Servet Bakırtaş'ı arayarak tazminat davasından vazgeçmelerini isteyen Türkoğlu, bu isteği reddedilince tehdit etmeye başladı.

Türkoğlu davanın geri çekilmemesi üzerine avukat Servet Bakırtaş'ın Bakırköy Kartaltepe mahallesindeki bürosuna giderek Bakırtaş'ı öldürdü. Ardaından kendisine dava açan Öznur Tufan'ın Büyükçekmece'deki iş yerine gitti. Burada 71 yaşındaki Öznur Tufan'ı işyerinde silahla boynundan vurdu.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Öznur Tufan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan saldırgan ise Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Saldırganın Öznur Tufan vurduğu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Öte yandan Türkoğlu'nun emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...