Tgrt Haber
27 May 2021 08:31

İstanbul'da DEAŞ operasyonu

İstanbul’da, terör örgütü DEAŞ’a yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, örgütle bağlantılı 8 şüpheli gözaltına alındı. Polis ekiplerinin baskın yapılan adreslerde arama işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İstanbul'da DEAŞ operasyonu
DEAŞ,Operasyon,Son dakika,Gözaltı

Türkiye’de terör örgütlerine yönelik operasyonlar devam ediyor. İstanbul’da, terör örgütü DEAŞ’a yönelik şafak operasyonu düzenlendi, örgütle bağlantılı 8 şüpheli gözaltına alındı. Güvenlik kaynaklarınca aktarılan bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube ekipleri, terör örgütü DEAŞ’a yönelik yeni bir çalışma gerçekleştirdi.

ADRESLERE EŞ ZAMAN OPERASYON

Örgütü ve çatışma bölgeleriyle iltisaklı kişilerin tespit ve deşifresine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında bu sabaha karşı 7 ayrı ilçede 12 farklı adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarda, yabancı uyruklu şüphelilerin de aralarında bulunduğu 8 DEAŞ üyesi yakalandı. Zanlıların yakalandıkları adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyale el konuldu.Yakalanan 8 şüpheli, sorgulanmak üzere İstanbul Terörle Mücadele Şubesine getirildi.Zanlıların emniyetteki ifade işlemlerine başlandığı öğrenildi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...