Tgrt Haber
17 Haziran 2014 10:12

İstanbul'da dehşet! Kız arkadaşını vurup canına kıydı

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde (YTÜ) memur olarak çalışan 27 yaşındaki genç kadın, aynı üniversitede teknisyen olarak çalışan kişi tarafından silahla başından vuruldu.

İstanbul'da dehşet! Kız arkadaşını vurup canına kıydı
istanbul,yıldız teknik üniversitesi,memur kız,dehşet,

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde (YTÜ) memur olarak çalışan 27 yaşındaki genç kadın, oturduğu apartmanın içinde kendisini bekleyen ve aynı üniversitede teknisyen olarak çalışan kişi tarafından silahla başından vuruldu
Saldırgan daha sonra silahı kendi başına dayayarak canına kıydı. Hastaneye kaldırılan genç kadının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Olay, saat 18.00 sıralarında, Fatih Topkapı Mahallesi, Şeyhülislam Sokak 33 numarada bulunan apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, YTÜ
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda memur olarak çalışan Leyla Karakuş, oturduğu 10 numaralı daireye çıkmak istediği sırada, aynı üniversitede teknisyen olarak çalışan Gurbet Kulaksız tarafından apartmanın içinde önü kesildi. Kısa süreli tartışmanın ardından, Kulaksız, belinden çıkardığı tabancasıyla genç kadının başına bir el ateş etti. Daha sonra silahını kafasına dayayan Gurbet Kulaksız, bir el ateş ederek canına kıydı. Silah sesini duyarak gelen aynı apartmanda oturan tıp fakültesi öğrencileri, Leyla Karakuş ile Gurbet Kulaksız'ı yoldan geçen bir taksiye bindirip Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdılar.
TEKNİSYEN ÖLDÜ, KADIN MEMURUN SAĞLIK DURUMU İYİ
Gurbet Kulaksız (26), hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çenesinden giren kurşun boynundan çıkan Leyla Karakuş'un ise Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisine devam edildiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Olay yerine gelen Fatih Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler ise apartmanda inceleme yaptıPolis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, ikili arasında bir bağ olup olmadığını araştırıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...