Tgrt Haber
22 Haziran 2022 09:37 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 09:46

İstanbul’da kanlı pusu: Eşini taciz eden adamı eve çağırarak öldürdü, cesedinin yanına not bıraktı

İstanbul’da Aslan İ. isimli vatandaş eşini taciz ettiği öne sürülen Abdullah Koşar’ı eve davet ettikten sonra kafasına sıkarak öldürdü. Olay yerine gelen ekipler Koşar’ın hayatını kaybettiğini belirlerken cesedin yanında ise not buldu. “Namussuzluğun bedelidir” yazan notu gören polis ekipleri Aslan İ.’yi bulmak için çalışma başlattı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul’da kanlı pusu: Eşini taciz eden adamı eve çağırarak öldürdü, cesedinin yanına not bıraktı
eyüpsultan,cinayet,kanlı pusu

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde meydana gelen olayda bir kişinin evde ölü bulunduğu ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Adreste yapılan incelemede Abdullah Koşar adlı kişinin başından silahla vurulduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. İkamette bir boş kovan ile iki mermi çekirdeğinin yanı sıra bir de not bulundu. Aslan İ., Koşar’ın cansız bedeninin yanına "Namussuzluğun bedelidir" notunu yazarak kayıplara karıştı. Polis ekiplerinin, katil zanlısı Aslan İ'nin yakalanmasına yönelik çalışma başlattığı bildirirken Aslan İ.’nin eşinin verdiği ifade cinayetteki sır perdesini araladı. 

5 YIL BOYUNCA TACİZ VE TECAVÜZ ETTİ

Evin Aslan İ'ye ait olduğu tespit edildi fakat adreste ve genel aramalarda kendisine ulaşılamadı. Aslan İ'nin eşi Semanur İ. ise polise verdiği bilgide Abdullah Koşar'ın 5 yıl önce kendisine tacizde bulunup tecavüz ettiğini öne sürerek, 1 ay önce de yine kendisini çağırdığını söylediği öğrenildi. Bunu eşine söyleyen ve Koşar'ı eve çağırdıklarını anlatan Semanur İ'nin, eşinin, eve gelen Koşar'ın kafasına silahla bir el ateş ettiğini, kendisinin de olay yerinde olduğunu ve korkuyla kayınbiraderinin evine gittiğini söylediği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Suç kadında24 Kasım 2022 05:30

5 yıldır tacize ve tecavüze uğrayıp bunu söylemek

Yado22 Haziran 2022 11:10

Doğruysa eline sağlık

Ahmed22 Haziran 2022 11:01

Hak etmiş

Kraladam22 Haziran 2022 10:13

Adam gibi adam helal olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...