Tgrt Haber
18 Haziran 2021 11:21

İstanbul'da FETÖ operasyonu: 22 gözaltı

İstanbul'da FETÖ'ye ilişkin yürütülen soruşturmada, örgütün finans kaynaklarından Kaynak Holding ile ona bağlı şirketlerde çalışan 27 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Şüphelilerden 22'si düzenlenen operasyonlarla gözaltına alındı.

İstanbul'da FETÖ operasyonu: 22 gözaltı
istanbul,,fetö,,operasyon,,gözaltı,,kaynak holding,

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile mücadele kapsamında İstanbul'da sıcak saatler yaşanıyor. 

FETÖ'nün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik düzenlenen yeni operasyonda, örgütün mali yapısını oluşturan Kaynak Holding ve ona bağlı şirketlerde görevli 27 şüpheli için gözaltı kararı verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele'ye bağlı ekipler, sabah saatlerinde farklı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Yapılan operasyon sonucu aranan 22 FETÖ'cü yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler sorguya alınırken, baskın yapılan adreslerde yapılan aramalar sonucu pek çok örgütsel belge ve dijital materyal ele geçirildi.

Emniyete götürülen zanlıların ifade işlemlerinin başladığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...