Tgrt Haber
28 Temmuz 2022 23:40 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 05:45

Son dakika! İstanbul'da geri dönüşüm fabrikasında korkutan yangın

Son dakika haberi: İstanbul'da Avcılar'da bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında akşam saatlerinde yangın çıktı. Ekiplerin mücadelesi ile yangın kısa sürede söndürüldü.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika! İstanbul'da geri dönüşüm fabrikasında korkutan yangın
İstanbul,Yangın,Fabrika

İstanbul Avcılar'da bir geri dönüşüm fabrikasında saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Fabrikadaki havalandırma motorunun patlamasıyla çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle fabrikayı kısa sürede tamamen sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ilçeden itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İŞÇİLER YANGINI SON ANDA FARK ETTİ

İtfaiye ekipleri, yangını söndürme çalışması yaparken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı. İçerideki işçilerin durumu erken fark ederek dışarı çıkmasıyla olası faciadan dönüldü. Yangın yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından tamamen kontrol altına alındı. Fabrikada çıkan yangın drone ile havadan görüntülenirken, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı öğrenildi.

Öte yandan yangının ilk saatlerinde rüzgarın etkisiyle büyüdüğü anlar drone kamerasıyla saniye saniye görüntülendi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...