Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ekim 2020 08:53

İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış etkili oluyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Burdur çevreleri için gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği açıklanmıştı. Bu saatlerde İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış etkili oluyor.

İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış etkili oluyor
yağış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları sonrasında İstanbul’da gök gürültülü sağanak yağış başladı. Bir anda bastıran yağmur nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı yerlerde yolları su bastı. Rögarlar taştı. Vatandaşlar yolda güçlükle ilerledi.

İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış etkili oluyor

 

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün İstanbullular ve Tekirdağlıları uyarmıştı. İki ilde de kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulunulmuş, hava sıcaklıklarının düşeceği belirtilmişti. Vatandaşlardan tedbirli ve hazırlıklı olmaları istenmişti.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer almıştı:

Sabah saatlerinde İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki ilçeleri ile Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Bu nedenle, sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem taşıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...