Tgrt Haber
25 Mart 2021 06:50

İstanbul'da kar yağışı

Megakent’te sabahın ilk saatlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı.

İstanbul'da kar yağışı
istanbul,taksim,kar

Megakent’te sabahın ilk saatlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Kentin önemli noktasından biri olan Taksim Meydanında kar yağışı güzel bir görüntü oluşturdu. Yağan kar eşliğinde inşaatı devam eden Taksim Camii ve Atatürk Kültür Merkezi hoş göründü.

Sabah 06.00 sıralarında Megakent’te etkili olan kar yağışı Taksim’de güzel görüntülerin oluşmasını sağladı. Mart ayının son günlerini yaşadığımız bugünlerde İstanbul’da kar yağışının etkili olması da sürpriz oldu.

İstanbul'da kar yağışı

Kar yağışı, yapımı devam eden Taksim Camii ve Atatürk Kültür Merkezi’nin de(AKM) güzel görünmesini sağladı. Kar yağışını gören vatandaşlar ise cep telefonlarına sarılarak bugünü anılarına eklemek için fotoğraflardılar. Kar yağışını Megakent genelinde aralıkla sulu ve karla karışık yağmur şeklinde devam etmesi bekleniyor.

ANADOLU YAKASI'NDA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLMAYA BAŞLADI
AKOM'dan daha önce İstanbul'da karla karışık yağmur uyarı yapılmıştı. İstanbulun bazı bölgelerine ise dün kar yağmıştı. Bu sabah ise kar yağışı yeniden başlayarak Anadolu Yakasına lapa lapa yağmaya devam etti.

İstanbul'da kar yağışı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...