Tgrt Haber
12 Temmuz 2022 06:34 - Güncelleme : 12 Temmuz 2022 09:34

İstanbul’da koca cinayeti: Küçük kızının önünde eşini ve kayınvalidesini öldürdü

İstanbul’da kıskançlık krizine giren koca, 4 yaşındaki kızının önünde eşi ve kayınvalidesini öldürdü. Saldırıda araya girmeye çalışan baldızı ve bacanağını da silahla yaralayan cani koca ihbar üzerine olay yerine gelen polise de ateş açtı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul’da koca cinayeti: Küçük kızının önünde eşini ve kayınvalidesini öldürdü
İstanbul,cinayet,kadın cinayeti,koca

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen cani koca kıskançlık bahanesi ile ailesini katletti. Eşi Zeynep Turgut ve kayınvalidesi Nedime Dinçer’le aynı evde kalan Turgay Turgut, eşinin telefonla attığı bazı mesajlara sinirlenerek kıskançlık krizine girdi. O sırada bayram ziyareti için eve gelen baldızı ve bacanağı, eşiyle tartışma yaşayan Turgay Turgut’u sakinleştirmek için araya girdi. Öfkeli koca sakinleşmeyince kayınvalidesi polisi arayarak damadını ihbar etti.

KIZININ ÖNÜNDE KATLİAM YAPTI

Sakinleşmeyen koca, balkona çıkarak elindeki silahla rastgele ateş açmaya başladı. Cani koca 4 yaşındaki kızının önünde eşini ve kayınvalidesine kurşun yağdırarak öldürdü.

POLİSİ DE YARALADI

Baldızı ve bacanağını da yaralayan Turgut, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim olmadı ve özel harekat ekipleriyle çatışmaya girdi. Polis ekiplerine uzun süre direnen Turgut, özel hareket polislerinin eve girmesiyle gözaltına alınırken yaşanan çatışmada bir özel harekat polisi de yaralandı.

EVDE 2 SİLAH BULUNDU

Öte yandan ekiplerin evde yaptığı aramalarda 2 tabanca bulundu. Gözaltına alınan Turgay Turgut ise sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

İstanbul’da koca cinayeti: Küçük kızının önünde eşini ve kayınvalidesini öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...