Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Nisan 2016 11:57

İstanbul’da maç günlerinde bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, stadyumlarda alınan ek tedbirler çerçevesinde Recep Tayyip Erdoğan, Vodafone Arena ve Başakşehir Fatih Terim stadyumlarında gerçekleştirilecek Spor Toto Süper Ligi karşılaşmalarında maç günleri trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergahları belirledi.

İstanbul’da maç günlerinde bazı yollar trafiğe kapatılacak
istanbul, kapalı yollar,

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle: İlimizde faaliyet gösteren spor kulüplerinin müsabakalarını gerçekleştirdikleri stadyumlarda alınan ek tedbirler çerçevesinde; Recep Tayyip Erdoğan, Vodafone Arena ve Başakşehir Fatih Terim stadyumlarında gerçekleştirilecek Spor Toto Süper Ligi müsabakalarında, müsabaka günleri tedbir saati ile müsabaka bitiminden bir saat sonrasına kadar trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergahlar aşağıda belirtilmiştir.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu; * Tepebaşı Caddesi trafiğe kapatılacak, trafik akımı Tarlabaşı Caddesinden Unkapanı istikametine yönlendirilecektir.

* Refik Saydam Caddesinden Tepebaşına gelen trafik akımı Tepebaşı Caddesine gönderilmeyerek Taksim istikametine yönlendirilecektir.

* Neva Sokak trafiğe kapatılacak, trafik akımı stadyum istikametine verilmeyerek Dolapdere ve Piyalepaşa istikametine yönlendirilecektir.

Vodafone Arena Stadyumu; * Dolmabahçe Caddesi Akaretler Kavşağından Kadırgalar alt ışıklara kadar trafiğe kapatılacak, trafik akımı Akaretler Kavşağından Dolmabahçe istikametine verilmeyerek Süleyman Seba Caddesinden Bayıldım Caddesi stadyum arkasına yönlendirilecektir.

* Kadırgalar Caddesi Bayıldım Caddesine kadar trafiğe kapatılacak, Kadırgalar Caddesi girişine Meclisi Mebusan Caddesinden gelen trafik akımı stadyum arkasına verilmeyerek Beşiktaş istikametine yönlendirilecektir.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu; * Hürriyet Bulvarı (Oyakkent Kavşağı) Ertuğrul Gazi Caddesi kesişiminden Hürriyet Bulvarını takiben stadyumun üst girişine kadar olan kısım trafiğe kapatılacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...