Tgrt Haber
25 Ocak 2022 14:55

Marmaray Ücretsiz mi? İstanbul’da metro ve Marmaray ne zamana kadar ücretsiz?

Marmaray ücretsiz mi olacak? İstanbul Marmaray ve metrolar ne zamana kadar ücretsiz olacak? Marmaray bugün çalışacak mı? İstanbul’da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım dün gece durdu. Vatandaşlar trafikte saatlerce mahsur kaldı. Araç sahipleri araçlarını yol kenarlarına bırakarak metro ve metrobüslere akın etti. İstanbul'daki yaşanan yoğun kar yağışı sebebiyle vatandaşların akınına uğrayan metro çalışma saatleri yeniden düzenlendi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tedbirleri açıkladıktan sonra Ulaştırma Bakanlığı'ndan da Marmaray ile ilgili bir duyuru geldi. Peki bugün metro ve Marmaray ücretsiz mi? 25 Ocak İstanbul'da Marmaray ücretsiz mi? İşte Bakanlık'ın duyurusu...

Marmaray Ücretsiz mi? İstanbul’da metro ve Marmaray ne zamana kadar ücretsiz?
Marmaray,istanbul,metro,kar yağışı,marmaray seferleri

Ülke genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle olumsuz hava koşulları ulaşımda zor anlar yaşandı. Dün İstanbul’da trafik felç oldu. Binlerce kişi trafikte saatlerce mahsur kaldı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamalarda, motokuryelerin ikinci bir duyuruya kadar çalışması yasaklanmıştı. Kamu personeli için ise tam gün tatil ilan edilmişti. Bugün ise saat 13:00’a kadar özel araçların trafiğe çıkması yasaklanmıştı. Tüm bu olumsuz koşullar yaşanırken İstanbul Valiliğinden Marmaraylar ile ilgili duyuru geldi. Peki Marmaray ücretsiz mi olacak? İstanbul’da metro ve Marmaray ne zamana kadar ücretsiz? İşte detaylar…

BAKANLIK DUYURDU: İSTANBUL’DA BUGÜN MARMARAY ÜCRETSİZ Mİ OLACAK?

Bu akşam saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar yağışı İstanbul'da vatandaşlara zor anlar yaşattı. İstanbul'da bugün pek çok önlem alınırken vatandaşlar yollarda mahsur kaldı. Evlerine gitmek için toplu taşımalara yönelen vatandaşlar izdihama neden oldu. Gelen son dakika açıklamasına göre İstanbul'da Marmaray tüm vatandaşlara ücretsiz oldu.

Marmaray Ücretsiz mi? İstanbul’da metro ve Marmaray ne zamana kadar ücretsiz?

İstanbul'da iki gündür yaşanan kar yağışı dün akşam saatlerinden itibaren etkisini arttırmaya devam ediyor. Kent beyaz örtüyle kaplanırken kar yağışı hayatı felç etti. Birçok çalışan işlerinden evlerine dönmekte zorlanırken Valilik çeşitli önlemler aldı. İstanbul'a Anadolu'dan ve Trakya'dan girişler durdurulurken yolların kapanması nedeniyle toplu taşımayı tercih eden vatandaşlara metro seferleri uzatıldı. Gelen son dakika bilgisine göre Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Marmaray'ın yarın sabaha kadar ücretsiz olacağını duyurdu.

İstanbul kara teslim oldu. Kentin birçok noktasında trafik durdu. Metro ve metrobüslerde izdiham yaşandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Bakanlığımıza bağlı Marmaray seferleri sabaha kadar ücretsiz devam edecektir." açıklamasını yaptı.

MARMARAY NE ZAMANA KADAR ÜCRETSİZ?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. İstanbul'da yoğun kar yağışı sebebiyle metro seferleri saat 02.00'ye kadar uzatılmıştı. Metro İstanbul A.Ş.'nin Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ise yoğun kar yağışı nedeniyle metro seferlerinin saat 02.00'ye kadar uzatıldığı duyuruldu.

Marmaray Ücretsiz mi? İstanbul’da metro ve Marmaray ne zamana kadar ücretsiz?

Gelen son gelişmelere göre İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Marmaray seferleri için de bir karar alındı. Marmaray seferleri sabaha kadar ücretsiz şekilde devam edecek.

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter'dan "İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Marmaray seferleri Perşembe gününe kadar 24 saat ücretsiz hizmet verecektir." açıklamasını yaptı.

Marmaray Ücretsiz mi? İstanbul’da metro ve Marmaray ne zamana kadar ücretsiz?

TCDD ise, ‘İstanbul genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Marmaray seferleri Perşembe gününe kadar 24 saat ücretsiz hizmet verecektir.’ açıklamasında bulundu.

İSTANBUL MARMARAY ÇALIŞMA SAATLERİ!

Yoğun kar yağışı sebebiyle Marmaray seferleri de saat 02.00'ye kadar uzatıldı.

KAMU PERSONELİNE TATİL Mİ?

İstanbul'da yaşanan kötü hava koşulları nedeniyle güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri haricinde çalışan kamuda görevli memur, işçi ve diğer personel 25 Ocak 2022 Salı gününde tam gün idari izinli sayılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...