Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2022 18:39

İstanbul'da metro seferlerinin saati uzatıldı

Son dakika haberi: İstanbul'da akşam saatlerinde yeniden etkili olması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ulaşımda yeni bir düzenlemeye gidildi. Bu kapsamda metro seferlerinin saatinin uzatıldığı açıkladı.

İstanbul'da metro seferlerinin saati uzatıldı
metro,istanbul,saat

İstanbul'da günlerdir etkili olan kar yağışı ulaşımda büyük sıkıntılara yol açtı. Hafta başında karla kaplanan yollar nedeniyle trafik felç olmuş, metro ve Marmaray seferleri uzatılmıştı.

Meteoroloji'den alınan bilgiler ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan son uyarılara göre; kentte bu akşam saatlerinden itibaren kar yağışının yeniden etkisini artıracağı belirtildi. Bu nedenle İstanbul'da metro seferlerinin bu gece de uzaltılmasına karar verildi.

METRO SEFERLERİ 02.00'YE KADAR UZATILDI

Metro İstanbul'da yapılan açıklamada, "Hava muhalefeti nedeniyle metro seferleri saat 02.00’ye kadar uzatılmıştır. M1, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M9 metro, F1 füniküler ve T1, T4, T5 tramvay hatları 30 dakika aralıklarla seferlerine devam edecektir" denildi.

MARMARAY'DA ARIZA ÇIKTI

Öte yandan bugün saat 16.00 sıralarında Marmaray seferMarmaray Suadiye istasyonunda bir trende yaşanan pantograf kırılması nedeniyle tren durdu. Trenden tahliye edilen yolcular bir sonraki istasyona yürüyerek gitti.

Marmaray Suadiye istasyonunda saat 16.00 sıralarında yaşanan olayda, pantograf kırılması nedeni ile bir tren durdu. Trendeki yolcular görevliler tarafından tahliye edildi. Yolcular yaklaşık 300 metre mesafeyi raylar üzerinde yürüyerek bir sonraki istasyona alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...