Tgrt Haber
28 Şubat 2020 10:57

İstanbul'da mülteciler sınır kapılarına gidiyor

Göçmenlere Avrupa kapılarının açılmasının ardından İstanbul'da yaşayan çok sayıda mülteci sınır kapılarına gitmek için harekete geçti. Zeytinburnu'nda Edirne'ye girmek üzere toplanan bir grup mülteci kameralara yansıdı.

İstanbul'da mülteciler sınır kapılarına gidiyor
İstanbul,mülteci

İdlib'deki saldırının ardından Türkiye, Suriyeli mültecilerin kara ve deniz yoluyla Avrupa'ya geçmesine engel olmayacağını açıkladı.

Sınıra hareket ettiler

Haberin yayılmasıyla yurdun birçok noktasında mülteciler sınır kapılarına doğru harekete geçti.

Suriyeliler toplandı

İstanbul'da Zeytinburnu 58. Bulvar'da da göç etmek isteyen Suriyeliler toplandı. Bazı Suriyeliler buradan İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na gitti.

Edirne'ye gidiyorlar

Bazıları ise kendi araçlarıyla Edirne'ye doğru yola çıktı. Avrupa'ya gitmeye çalışan mülteciler havadan da görüntülendi.

Zeytinburnu'nda toplanan mülteciler:

İstanbul'da mülteciler sınır kapılarına gidiyorİstanbul'da mülteciler sınır kapılarına gidiyorİstanbul'da mülteciler sınır kapılarına gidiyorİstanbul'da mülteciler sınır kapılarına gidiyorİstanbul'da mülteciler sınır kapılarına gidiyorİstanbul'da mülteciler sınır kapılarına gidiyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...