Tgrt Haber
25 Ağustos 2021 07:46

İstanbul'da narkotikten şafak baskını: Çok sayıda gözaltı var

İstanbul’da uyuşturucu tacirlerine şafak baskını yapıldı. Eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'da narkotikten şafak baskını: Çok sayıda gözaltı var
istanbul,,narkotik,,operasyon,,uyuşturucu,

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuyla mücadelesi sürüyor. Zehir tacirlerine göz açtırmayan ekipler il genelinde operasyon düzenledi.

İstanbul’da birçok noktada sabah saat 06.00’da belirlenen adreslere baskın yapıldı. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'da narkotikten şafak baskını: Çok sayıda gözaltı var

Operasyona, özel harekât polisi, narkotik şube ekipleri, narkotik köpeği ve ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri destek verdi. Yapılan operasyonda adresler narkotik ekipleri ve narkotik köpekleri ile didik didik arandı. Operasyon kapsamında ekiplerin adreslerdeki çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...