Tgrt Haber
28 Haziran 2021 13:01

İstanbul'da oyuncak deposunda yangın

İstanbul Fatih'te bulunan bir oyuncak deposunda yangın çıktı. Yangın 3 binaya sıçrarken, yangın itfaiye ekibinin 1 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı.

İstanbul'da oyuncak deposunda yangın
Yangın,İstanbul

İstanbul Fatih'te bir oyunca deposunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede oyuncak deposunu sararken, yangın 3 binaya sıçradı. Depodan yükselen duman şehrin bir çok noktasından görülürken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

1 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmek için çalışma başlatırken, polis ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Yangın itfaiye ekiplerinin 1 saat süren çalışması sonucu kontrol altına alındı. Ardından depoda soğutma işlemi yapıldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenilirken, yangını boyutu ve itfaiye ekiplerinin söndürme çalışması drone ile havadan görüntülendi.

Fatih Belediye Başkanı M.Ergün Turan da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.. Turan, "Tahtakale eski bir yerleşim birimi. İstanbul itfaiyemiz çok kısa bir sürede buraya ulaştı. İtfaiyece arkadaşlarımız fedakarca çalışma yaptı. Yangın 3 binaya sıçradı. Ahşap katlar da var. Çökme riski de olabilir. İtfaiye ekiplerimiz dikkatli bir şekilde çalışma yapıyor." ifadelerini kullandı.

"ESNAFIMIZA GEÇMİŞ OLSUN"

Turan, "Esnafımıza geçmiş olsun diyorum. Bölge eski bir yerleşim. Havai fişek yok. Üst katlar depo olarak kullanılan yerler. Sokaklar dar olmasına rağmen itfaiye ekiplerimiz dikkatli bir çalışma yaptı. Bir dükkanda çıkmış. Yandaki binaya da sıçramış. Eski binalar olduğu için soğutma çalışması zahmetli oldu" dedi.

İstanbul'da oyuncak deposunda yangın

İstanbul'da oyuncak deposunda yangın

İstanbul'da oyuncak deposunda yangın

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...