Tgrt Haber
19 May 2015 09:02

İstanbul'da şafak operasyonu

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafınca sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda Mali Şube Müdürlüğü tarafından belirlenmiş adreslere baskın yaptı.

İstanbul'da şafak operasyonu
istanbul, baskın, operasyon,

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafınca sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda Mali Şube Müdürlüğü tarafından belirlenmiş adreslere baskın yaptı. Operasyona çok sayıda polis katılırken organize suçlar müdürlüğü de destek verdi. Başakşehir de bir rezidansa baskın yapan özel hareketçılar iki kişiyi gözaltına aldı. İncelemeler devam ediyor.
ŞAFAK OPERASYONU GÖZALTILARI SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda Mali Şube Müdürlüğü tarafından belirlenmiş adreslere baskın yaptı. Operasyona çok sayıda polis katılırken, Organize Suçlar Müdürlüğü de destek verdi. Başakşehir’de bir rezidansa baskın yapan özel harekatçılar iki kişiyi gözaltına aldı. Yapılan baskınlarda gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler saha sonra Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...