Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Haziran 2022 10:30 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 10:39

Taksici ile polis arasında ilginç diyalog: Haberlere çıkıyorsunuz hala uslanmıyorsunuz 

İstanbul Taksim’de polis ekipleri ticari taksilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Kurallara uymayan ve turistlerle pazarlık yapan taksicilere ceza yağarken polis memuru ile taksici arasında geçen diyalog gündem oldu. Polis memuru pazarlık yapan taksi şoförüne “Buraya o kadar haber kanalı geliyor. Haberlere çıkıyorsunuz. Hala uslanmadınız” dedi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
polis,taksici

Son dönemde kendileri hakkında şikayetleri artan taksicilere yönelik polis ekipleri ve zabıta ekipleri denetim gerçekleştirdi. Yolcu seçtiği, pazarlık yaptığı ve kısa mesafe nedeniyle yolcu almadığı iddiaları ile sürekli tartışılan ticari taksilere yine ceza yağdı. Taksim’de yapılan denetimlerde taksi şoförünün turistlerle pazarlık yaptığı ortaya çıktı. Pazarlık yapmadığını söyleyen taksi şoförü ile polis memuru arasındaki ilginç diyalog ise kameralara yansıdı.

“TÜRK’E AYRI TURİSTE AYRI DİYE BİR ŞEY YOK”

Taksiye binen herkesin eşit olduğunu ve yolcu seçmenin yasak olduğunu söyleyen polis memuru, taksiciye taksimetrenin ne kadar yazıyorsa onu alacağını bir kez daha ikaz etti. Polis memuru, taksiciye “Turiste ayrı muamele Türk’e ayrı muamele, öyle bir dünya yok. Herkes eşit. Taksimetrenin düğmesi var. Oraya basacaksın. Orası ne yazıyorsa o. Bundan başka bir şey yok” dedi.

Taksici ile polis arasında ilginç diyalog: Haberlere çıkıyorsunuz hala uslanmıyorsunuz 

HALA USLANMADINIZ

Taksi şoförü suçlamaları reddederken polis memuru yolcularında beyanı olduğunu söyledi. Polis memuru daha önce çıkan haberlere atıfta bulunarak taksicilerin bu tutumdan vazgeçmediğini ifade ederek “Buraya o kadar haber kanalı geliyor. Haberlere çıkıyorsunuz. Hala uslanmadınız“ dedi.

TAKSİ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Taksi şoförüne, yolcu ile pazarlık yapmaktan dolayı 2265 TL para cezası uygulandı. Aynı zamanda ticari taksisi trafikten men edildi.

Taksici ile polis arasında ilginç diyalog: Haberlere çıkıyorsunuz hala uslanmıyorsunuz 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...