Tgrt Haber
26 Haziran 2022 00:02 - Güncelleme : 26 Haziran 2022 00:08

İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı olacak

İstanbul Valiliği, bugün yapılacak "Ataköy Kriteryumu Bisiklet Yarışı" nedeniyle geçici olarak trafiğe kapatılacak yollar ile alternatif güzergahları açıkladı.

İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı olacak
istanbul,trafik,trafiğe kapalı yollar

İstanbul Valiliği, 26 Haziran Pazar (bugün) yapılacak "Ataköy Kriteryumu Bisiklet Yarışı" nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada trafiğe kapalı olan yolların yerine alternatif olarak seçilen güzergahların bilgisi de verildi. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 07.00'den 13.30'a kadar trafiğe kapatılacak yollar şu şekilde sıralandı:

"Strazburg Caddesi Sahil istikametine Ataköy Polis Merkezi önünden kapanacak. Zübeyde Hanım Caddesi ile Strazburg Caddesi kesişimi Ali Rıza Efendi Caddesi yönüne akım verilmeyecek. 19 Mayıs Caddesi ile Ali Rıza Efendi Caddesi kesişimi. Akım Ali Rıza Efendi Caddesi'ne verilmeyecek. Conk Bayırı Caddesi kapanacak."

Alternatif güzergahların ise Rio De Janerio Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi ile Strazburg Caddesi kesişiminden sahil istikameti ve Sinan Erdem istikameti, Dumlupınar Sokağı, Remzi Kazancıgil Caddesi ve Yeni Fişekhane Caddesi olacağı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...