Tgrt Haber
10 Ocak 2015 17:12

İstanbul’da üçüncü bomba paniği

İstanbul Zeytinburnu'nda bir iş yerinin önüne bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Fünyeyle patlatılan sırt çantasından erkek giysisi çıktı.

İstanbul’da üçüncü bomba paniği
bomba, zeytinburnu, istanbul bomba,

İstanbul'da sabah saatlerinde Sefaköy ve Kayaşehir'de polisi alarma geçiren şüpheli paketlerin ardından bu kez Zeytinburnu Gökalp Mahallesi'nde bir iş yerinin önünde bırakılan siyah çanta paniğe neden oldu. Çevredeki vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, bölgede geniş güvenlik önlemi alarak yolu trafiğe kapattı. Bölgeye sevk edilen bomba imha ekipleri, çantayı kontrollü şekilde patlattı. Çantanın boş çıkmasıyla çevredeki vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Patlatılan sırt çantasının içerisinden bir erkek elbisesi çıktı. Paketin fünyeyle patlatılma anı ise çevredeki vatandaşlar tarafından meraklı gözlerle izlendi. Paketin patlatılmasının ardından yol trafiğe açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...