Tgrt Haber
04 Şubat 2014 21:18

İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon

İstanbul Beyoğlu'nda düzenlenen operasyonlarda bol miktarda esrar, eroin ve uyuşturucu hap ile çok sayıda uzun namlulu silah ele geçirildi.

İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon
esrar,eroin,uyuşturucu,İstanbul Beyoğlu,uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon

Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu Asayiş Büro ekipleri tarafından bu akşam saatlerinde ilçeye bağlı bazı mahallelere eş zamanlı baskınlar düzenledi. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile daha önceden tespit edilen ve narkotik madde sattığı belirlenen 4 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda 2 şüpheli şahsın da sorgulanmak üzere gözaltına alındığı bildirildi. Torbacı olarak bilinen zehir tacirlerine yönelik operasyonda “pitbull” cinsi 2 köpek, 2 adet uzun namlulu pompalı tüfek ile tabanca ve bu silahlara ait fişekler ele geçirildi. Operasyonlar sırasında 1 şüpheli şahsın baskın yapılan evin penceresinden atlayarak kaçtığı, aranan 5 şahsın yakalanması için soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Belirlenen adreslerde ve metruk bazı binalarda yapılan aramalarda yaklaşık 1 kilogram satışa hazır esrar maddesi ile çok sayıda sentetik hap ve eroin maddesinin ele geçirildiği kaydedildi. Polis tarafından gözaltına alınan zanlılar, sorgulanmak üzere Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği'ne sevk edildi. Basın mensuplarının görüntü almasından çekinen şüphelilerin, yüzlerini gizlemeleri dikkat çekti. Şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından yarın sabah savcılığa sevk edilecekleri belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...