Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ekim 2014 09:44

İstanbul'daki Kobani eylemlerinde bir ölüm daha!

Kobani eylemlerinde hayatını kaybedenlerin sayısı 35'e yükseldi. İstanbul'da Sultanbeyli'de başına taş isabet eden Serdar Aslan da öldü.

İstanbul'daki Kobani eylemlerinde bir ölüm daha!
istanbul, öldü, sultanbeyli, istanbul kobani eylemleri, eylemlerde ölenlerin sayısı, son dakika, bugün,

IŞİD'in Kobani'ye yapmış olduğu saldırıları bahane eden sokak eşkıyaları bir ölüme daha sebebiyet verdi. İstanbul'da Kobani eylemleri nedeniyle bir kişi daha hayatını kaybetti. Sultanbeyli'den gelen acı haberler ülke genelindeki eylemler kapsamında ölü sayısı 35'e yükseldi, işte son  gelişmeler...İstanbul Sultanbeyli'de IŞİD'i protesto gösterilarınde başına taş isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Serdar Aslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kobanı'deki IŞİD saldırılarını protesto eylemlerinde ölü sayısı 35'e yükseldi.Geçen haftaki izinsiz gösteri sırasında Sultanbeyli'deki dükkanını kapatarak evine giderken başına isabet eden taşla ağır yaralanan ve Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Pendik eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Serdar Aslan, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. İki çocuk babası Aslan'ın cenazesi, savcının yaptığı incelemeden sonra Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İstanbul'daki gösterilerde daha önce de Mert Değirmenci, başına isabet eden saçmalar nedeniyle hayatını kaybetmişti.Bu son ölümle Türkiye genelindeki Kobani protestolarında ölenlerin sayısı 35'e yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...