Tgrt Haber
03 Ocak 2019 09:42

İstanbul'daki metrobüs kazasından kötü haber geldi

Şişli Darülaceze Metrobüs Durağı'nda bir yolcu metrobüs yoluna düştü. Metrobüsün altında kalan yolcu hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle metrobüs seferlerinde bir süre aksama oldu.

İstanbul'daki metrobüs kazasından kötü haber geldi
metrobüs

Olay Darülaceze Metrobüs durağında saat 08.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre metrobüs bekleyen bir yolcu henüz bilinmeyen bir nedenle metrobüs yoluna düştü. Düşen yolcu o sırada Avcılar yönüne seyir halindeki metrobüsün altında kaldı. Ağır yaralanan yolcu çevredeki vatandaşların yardımıyla metrobüsün altından çıkartıldı. Polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Metrobüs durağında sağlık ekipleri tarafından uzun süre kalp masajı yapılan yolcu daha sonra ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yolcu hayatını kaybetti.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Öte yandan kaza nedeniyle Avcılar yönünde metrobüs seferlerinde aksama meydana geldi. Bir süre yaşanan aksamanın ardından seferler yeniden normale döndü.

Metrobüsü kullanan şoför ise gözaltına alınarak Çağlayan Polis Merkezi'ne götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...