Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 May 2014 12:00

İstanbul'daki yangından akılalmaz vahşet çıktı

İstanbul Avcılar'da yanan evden vahşet çıktı. Korkunç olay, geçtiğimiz Cuma günü, 4 katlı binanın en üst katında meydana geldi.

İstanbul'daki yangından akılalmaz vahşet çıktı
istanbul,yangın,yanan ev,avcılar,akılalmaz vahşet,korkunç olay,cuma günü,

İstanbul Avcılar'da yanan evden vahşet çıktı. Korkunç olay, geçtiğimiz Cuma günü, 4 katlı binanın en üst katında meydana geldi. Binada doğalgaz patlaması oldu. Patlamanın ardından en üst kattaki daire alevler içinde kaldı. Apartman sakinleri durumu itfaiyeye haber verdi. Ekipler, yarım saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Apartman sakinleri, dairede ev sahibi Savaş T.'nin yaşadığını söyledi. Enkazda arama yapan itfaiye ekipleri, dairede boğazı, kolları ve ayakları kesilmiş 30 yaşlarında bir erkek cesedi buldu. Olay yerine giden polis, cesedin kesilerek parçalandığını tespit etti. Yapılan polis incelemesinin ardından Yenibosna Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cesede otopsi yapıldı.
BANYODA DOĞRADI
Ölen kişinin, ev sahibi Savaş T.'nin Almanya'dan beraber Türkiye'ye geldiği arkadaşı Şenel Akalp olduğu belirlendi. Polis, Savaş T. ile arkadaşı Arslan E.'yi önceki gün gözaltına aldı. Yapılan sorgulamalarda cinayetin Sarıyer'de bir arsa nedeniyle işlendiği ortaya çıktı. İddiaya göre, Akalp'in cesedi evin banyosundaki küvette parçalara ayrıldı. Cesedin kimliğinin belirlenmemesi için şüpheliler, evden çıkarken doğalgazı açarak evin içine doğalgaz dolmasını sağladı. Ateşlemek için de evin karşısındaki kaldırıma geçerek silahlarıyla evin içine ateş etti. Bu sayede büyük bir patlama medyana geldi ve yangın çıktı. Polis ise cinayetle ilgili aranan diğer şüphelilerin peşine düştü.
YANGINDAN CİNAYET ÇIKTI
Apartman sakinleri, üst katta yaşanan doğalgaz patlamasını deprem zannetti. Panikleyen vatandaşlar, çatı katında yangın çıktığını görünce durumu itfaiyeye haber verdi. Alevlere müdahale eden ekipler ise evde yaptıkları incelemede yangının "cinayet planından" ibaret olduğunu anladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...