Tgrt Haber
21 Ağustos 2021 15:01

İstanbullular için gök gürültülü sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'un Anadolu Yakası ile Kocaeli ve Sakarya çevresi için gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

İstanbullular için gök gürültülü sağanak uyarısı
Meteoroloji,Sağanak ve gök gürültülü,hava durumu

Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu Bölgesi'nin bazı kesimleri ile İstanbul ve çevre illerde yarın gök gürültülü sağanak bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın Türkiye'nin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde havanın parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

EGE, MARMARA DİKKAT!

Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile İstanbul'un Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce, Sinop, Erzurum, Kars, Ardahan ve Van çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor. Diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık geçmesi öngörülüyor. Rüzgarın Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 kilometre/saat) eseceği tahmin ediliyor. Ege Denizi açıklarında ise fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

İstanbullular için gök gürültülü sağanak uyarısı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...