Tgrt Haber
19 Ekim 2017 14:01

İstanbullulara müjde!.. FSM çilesi bitiyor!

FATİH Sultan Mehmet Köprüsü'nde (FSM) geçtiğimz ay başlayan kaçak geçişleri önlemek için kurulacak tak'la ilgili çalışmalarda sona gelindi. Bölgede şu anda sistemin test çalışmaları yapılıyor. Tamamlanmak üzere olan test çalışmalarının ardından traiğe kapatılan şeritlerin açılabileceği belirtildi.

İstanbullulara müjde!.. FSM çilesi bitiyor!
fsm köprüsü,,trafik,,fsm,,istanbul,

TRAFİĞİ OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEMİŞTİ

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Anadolu yakası girişinde 23 Eylül tarihinde başlayan çalışmalarda kaçak geçişlerin önüne geçmek için bölgeye elelktronik cihazları taşıyacak bir tak inşaa edilmeye başlanmıştı. Çalışmaların 7 Kasım tarihinde sona ereceği belirtilmişti. TEM  yolunda birer şerit kapatılarak yapılan çalışmalar sırasında bölge trafiği olumsuz yönde etkilenmişti.

ÇALIŞMALAR BİTTİ SİSTEM TEST EDİLİYOR

O tarihten bu yana sürdürülen çalışmalarda sona gelindi. Tak'ın yapımı tamamlanırken, elektronik cihazlarda takılarak işler hale getirildi. Bu sabah bölgede test çalışmaları yapılmaya başladı. Karayolları Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler Tak'ın altından sürekli geçerek sistemde herhangi bir arıza olup olmadığını araştırılıyor.

HER AN AÇILABİLİR

Bir aksilik çıkmaması durumunda yola döşenen demir bariyerlerde kaldırılarak yol trafiğe açılacağı belirtildi. Bu amaçla bölgede demir bariyerleri kaldırıcak çekicilerde hazır bekletiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...