Tgrt Haber
13 Kasım 2014 16:29

İşte Ermenek kömür ocağında son durum

Ermenek kömür ocağında, desandre bölümünde 753 koduna ulaşılması için toplam 662 vagon hafriyatın tahliye edildiği, son 24 saatte 6 metre ilerleme sağlandığı bildirildi.

İşte Ermenek kömür ocağında son durum
karaman,ermenek,kömür ocağı,madenciler,

Ermenek ilçesindeki kömür ocağında yürütülen arama kurtarma çalışmaları kapsamında, desandre bölümünde 753 koduna ulaşılması için toplam 662 vagon hafriyatın tahliye edildiği, son 24 saatte 6 metre ilerleme sağlandığı bildirildi.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan yazılı açıklamada, bugün itibarıyla 482 arama kurtarma personeli ve toplam 797 kişilik bir ekibin çalışmalarda görev aldığı belirtildi.Çalışmaların, sekizer saatlik üç vardiya şeklinde aralıksız devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Yapılan çalışmalar kapsamında desandre bölümünde 753 koduna ulaşılması için toplam 662 vagon hafriyat tahliye edilmiştir. Son 24 saatte 6 metre ilerleme sağlanmıştır. Nefeslik bölümünde ise 777 kodunda çalışmalar sürmekte, bu alandan şimdiye kadar 1013 vagon hafriyat çıkarılmış durumdadır. Son 24 saatte 8 metre ilerleme sağlanmıştır. Desandre ve nefeslik bölümleri arasında hava bağlantısı sağlandığı kaydedilmektedir. Gelişmeler 7/24 takip edilmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...