Tgrt Haber
18 Nisan 2016 23:03

İtfaiye erleri dev hortumdan böyle kurtuldu

Bir kamp ateşinin sebep olduğu yangına müdahale eden itfaiye erleri, ateş ve dumanın oluşturduğu ve aniden büyüyen hortumun içinde kaldı.

İtfaiye erleri dev hortumdan böyle kurtuldu
hortum, itfaiye,

Kanada'nın Alberta eyaletinde kırsal alanda çıkan yangına müdahale eden itfaiye erleri, aniden büyüyen bir 'ateş hortumu' karşısında ölümden döndüler.

Olay, 14 Nisan'da, St. Albert kenti yakınlarındaki Sturgeon nehri yanında yer alan bir arazide meydana geldi. Kırsal alanda bir kamp ateşinin sebep olduğu yangına müdahale eden itfaiye erleri, ateş ve dumanın oluşturduğu ve aniden büyüyen hortumun içinde kaldı. Hızla yükselen sıcaklık sebebiyle zor anlar yaşayan itfaiye ekipleri çareyi kaçarak nehre atlamakta buldu. İtfaiye erleri olaydan ufak yanıklar ve sıyrıklarla kurtuldu. Ekiplerin kaçış anları ve dev ateş hortumu cep telefonu kamerasına yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...